U bent hier:

Dansvoorstelling Dwang

Dansvoorstelling Dance

DANSVOORSTELLING 'DWANG'  door ISH DANCE COLLECTIVE
wil het taboe op psychische problemen doorbreken.

Voor iedereen vanaf 12 jaar

“De grond is lava, dus als je daarop komt ben je dood!” Een heel onschuldig kinderspelletje. Maar wat als je écht gelooft dat je doodgaat als je de grond aanraakt? Dat je pas een goede dag hebt als alles, maar dan ook alles, klopt?
In DWANG worstelen vier mensen op hun eigen manier met een dwangneurose. In een meeslepende voorstelling waarin popping, hiphop en toneel de verbinding aangaan nemen we een kijkje in een vervreemdende realiteit. Een wereld waarin er gevaar schuilt in de voegen tussen stoeptegels en de meest saaie dag zorgt voor onbeschrijfbaar geluk.

Deze voorstelling kadert in de Tiendaagse van de geestelijke gezondheid. Van 1 tot 10 oktober organiseert de werkgroep Samenveerkachtig# verschillende activiteiten. De acties nodigen iedereen uit om stil te staan bij zijn of haar geestelijke gezondheid en bij die van anderen. Omdat we er nog altijd te veel over zwijgen. En spreken net een deel van de oplossing is… 


Voor deze voorstelling komt ook de kansenpas in aanmerking. Online reserveren is mogelijk. Duid aan dat je betaalt via overschrijving. Betaal in het reservatiekantoor binnen de acht dagen. Breng je kansenpas mee.
 

Info

Waar cc Sint-Niklaas - Stadsschouwburg
Paul Snoekstraat 1
9100 Sint-Niklaas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 10 oktober 2018
Prijs
-26: 12.00 €; +65: 14.00 €; Standaardtarief: 15.00 €
€ 12,0
Reservaties Bestel tickets
  • Bel naar 03 778 33 66 (reservatie tickets)
Organisatie cc sint-niklaas
Contact info@ccsint-niklaas.be
Links
Trefwoorden werelddag geestelijke gezondheid