U bent hier:

Dansketting Dag van de Dans Herentals

Op zaterdag 28 april 2018, op de Dag van de Dans, nodigt Danspunt alle steden en gemeenten uit om deel te nemen aan de Dansketting. Overal in Vlaanderen en Brussel duiken die dag (menselijke) danskettingen op. Ook Herentals doet mee aan deze eerste editie.
Om 13.30 uur verzamelen we in de foyer van cc ’t Schaliken om de choreografie te oefenen met de muzikanten. Om 14 uur vertrekken we met onze wandeling over de Grote Markt en de Zandstraat.
Wilt u het dansje graag vooraf oefenen met uw groep en kunt u daarbij wat hulp gebruiken? Neem dan contact op met cultuurcentrum ’t Schaliken. (http://www.schaliken.be/contact)

De danskettingen vormen zich al dansend en zo banen de inwoners zich trots en feestelijk een weg door de gekende en minder gekende straten en plekjes van de gemeente, begeleid door muzikanten die de dansketting door de straten gidsen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar cc 't Schaliken - foyer
Grote Markt 35
2200 Herentals

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 28 april 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie CC 't Schaliken
Contact cultuurcentrum@herentals.be
014-21 90 88, www.schaliken.be
Trefwoorden Dag van de Dans, 'Week van de Amateurkunsten, 'Week van de Amateurkunsten', ‘Week van de Amateurkunsten’, ook voor kinderen, WAKHerentals
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Dansketting Dag van de Dans Herentals op UiTmetVlieg.be