U bent hier:

Danshuis Klassiek: Spaanse componisten

Concert Klassieke muziek

Dit weekend staat er een vleugelpiano te blinken in de dansstudio. Kom onze mooie akoestiek beluisteren met de klanken van klassieke muziek.
EVELINE LEEN & SONJA HAERING SPELEN SPAANSE COMPONISTEN
Eveline Leen is geboren en getogen in Opoeteren. Als telg uit een muzikale familie leerde ze als kind al de eerste muzikale symbolen en klanken van haar grootvader. Op haar veertiende studeerde ze piano, stem en viool aan de muziekhumaniora. Later volgden de conservatoria in Antwerpen en Maastricht. Nadat ze afstudeerde als Master of Music tourde ze door de Verenigde Staten en West-Europa om podiumervaring op te doen. Vandaag staat ze bekend als pianodocente en bereidt ze jonge pianisten voor op examens en competities.
Eveline speelt, bestudeert en componeert hedendaagse klassieke muziek die aansluit bij haar persoonlijke ervaringen, haar reizen en de filmwereld. Ze haalt inspiratie uit het samenwerken met kunstenaars, schrijvers en andere muzikanten.

Sonja Haering behaalde in 2003 haar Bachelorgraad in Klassieke Muziek. Ze volgde masterclasses, ging op toernee met Björk, was violiste bij André Rieu, speelt bij Il Novecento en geeft les in haar eigen vioolschool: dit is nog maar een greep uit de projecten en formaties waar Sonja "de eerste viool speelt" ...

(Op zondagnamiddag speelt Waldo Geuns de Goyescas van Granados: https://www.facebook.com/events/1918772805092652/)

RESERVEER TICKETS
Inkom € 20 (met gratis welkomdrankje.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Danshuis Volmolen
Volmolenstraat 11
3680 Opoeteren (Maaseik)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 8 december 2018
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 20,00 €
€ 20,0
Reservaties
Trefwoorden Klassiek, Spaans, Piano, Viool