U bent hier:

Dansfestival: Dansproject (premiëre)

Dansvoorstelling Moderne dans

Dansproject is een dansfestival dat zes jonge en talentvolle danscompagnies uit Vlaanderen samenbrengt en hen een podium biedt.
Ze brengen straf en vernieuwend werk binnen de hedendaagse danskunst en behaalden hiermee tal van prijzen zoals de Prijs voor Jong Danstalent en Concours International de Choréographie. Danspunt bekroonde elk van hen tot Ambassadeur van de hedendaagse dans in Vlaanderen. Ze treden regelmatig op op (inter)nationale dansfestivals en andere ontmoetingen in de podiumkunsten.

Je wordt getrakteerd op een gevarieerd en avondvullend programma met een mix van choreografieën van professionele choreografen. Dansproject toert langs verschillende cultuurcentra, maar staat in Overijse voor het 2de jaar op rij in première.

De deelnemende compagnies zijn Compagnie Cocon uit Leuven, Junior Company uit Bornem, Impuls Company uit Geel, Arlekino uit Antwerpen, Polydans uit Kortrijk, deCompagnie uit Lier. De gastchoreografieën worden later bekend gemaakt.

Voortbouwend op het succes van de vorige edities, brengt dit collectief opnieuw een sterk en gevarieerd programma met zes gloednieuwe creaties. Door de verscheidenheid aan choreografen, is deze avond altijd boeiend en afwisselend, een ‘must’ voor alle echte dansliefhebbers dus!

De première van de 19de editie gaat door in Overijse en wordt georganiseerd door Compagnie Cocon o.l.v. Jennifer Regidor, in samenwerking met Den Blank.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC Den Blank
Begijnhof 11
3090 Overijse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 13,00 €; ABO: 11,00 €; VVK: 13,00 €; KASSA: 15,00 €
€ 13,0
Reservaties
Organisatie CC Den Blank
Contact info@denblank.be
02 687 59 59
Links
Trefwoorden een taalicoon