U bent hier:

Dansfestival: Dansproject 2021

Dansvoorstelling Moderne dans

Dit dansfestival zet zes jonge en talentvolle danscompagnies uit Vlaanderen samen op één podium. Ze brengen straf en vernieuwend werk binnen de hedendaagse danskunst en behaalden hiermee vele prijzen zoals de Prijs voor Jong Danstalent en Concours International de Choréographie. Danspunt bekroonde elk van hen tot Ambassadeur van de hedendaagse dans in Vlaanderen. Ze zijn regelmatig te zien op internationale dansfestivals.
Je wordt getrakteerd op een gevarieerd en avondvullend programma met een mix van professionele choreografieën van Compagnie Cocon uit Leuven, Junior Company uit Bornem, Impuls Company uit Geel, Arlekino uit Antwerpen, Polydans uit Kortrijk en deCompagnie uit Lier. De gastchoreografieën worden later bekend gemaakt.

Voortbouwend op het succes van de vorige edities brengt dit collectief opnieuw een sterk en gevarieerd programma met zes gloednieuwe creaties, gedanst door jonge, trappelende talenten. Door de verscheidenheid aan choreografen is deze avond altijd boeiend en afwisselend, een ‘must’ voor alle echte dansliefhebbers!

Ook toegankelijk voor jongeren vanaf 10 jaar

I.s.m. Compagnie Cocon o.l.v. Jennifer Regidor

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurcentrum Den Blank
Begijnhof 11
3090 Overijse
Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 13,00 €; ABO: 11,00 €; VVK: 13,00 €; KASSA: 15,00 €
€ 13,0
Reservaties
Organisatie CC Den Blank
Contact info@denblank.be
02 687 59 59