U bent hier:

Dansand III

Dansen met het zand en creëren op het strand. Dat is DANSAND!, het festival voor hedendaagse dans op het strand van Oostende (28 juni - 1 juli). Voor de derde keer brengt het kunstencentrum VRIJSTAAT O., in samenwerking met het Kaaitheater, het beste uit de actuele dans naar Oostende. Er is plaats voor creaties, geadapteerde voorstellingen, improvisaties en workshops.
Nieuw bij deze derde editie is de lancering van een meertalige blog (van maandag 25 juni tot en met maandag 2 juli) met een dagelijkse update van nieuws over de creaties, met recensies van voorstellingen, film en fotoreportage en de laatste nieuwtjes. Een team van ervaren en beloftevolle redacteurs, een blogmaster, 2 fotografen en een videast zijn die hele week aan de slag. Tijdens de festivaldagen rolt er elke dag een krant van de Vrijstaat O. pers in partnership met het Vlaams-Nederlands Huis deBuren (enkel ter plaatse te verkrijgen).

Check de blog op http://blogdansand.wordpress.com of ga meteen naar de website met het volledige programma: http://www.dansand.be

Alle info omtrent het programma, de laatste info en achtergrondinformatie vind je op www.dansand.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sportstrand
Zeedijk
8400 Oostende

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 28 juni 2012 tot 1 juli 2012
Organisatie Vrijstaat O.
Contact 059/26.51.27
Links