U bent hier:

Dans - Open floor movement - herfstreeks

Lessenreeks Gezondheid en zorg

Dans o.l.v. Nele Vandezande
In de Open Floor movement practice staan de fundamentele universele principes van beweging centraal die ons werk tijdens bewegingssessies en danssessies ondersteunen en verdiepen. Via beweging gaan we op zoek naar de verschillende facetten van onszelf. Een diepgaande uitnodiging om het lichaam in beweging te brengen, dit in combinatie met de kwaliteiten van de verschillende soorten relaties. We werken en bewegen rond de kwaliteit van de relatie die we met onszelf hebben en de basisbehoefte aan stabiliteit en aanvaarding van jezelf. Daarnaast bekijken we ook onze basisbehoefte aan contact met de andere, de nood en het belang van gezien te worden, de basisbehoefte om erbij te horen en je doel in je leven te vinden. Dit alles ligt gebed in 4 dimensies nl. lichaam (embodiment), emoties (emotionele intelligentie), gedachten (mindfulness) en energie (presence).
Deze reeks is open voor iedereen, zowel nieuwkomers als geoefende dansers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Souldance
Overheulestraat 237
8560 Moorsele

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 25 september 2019 tot 11 december 2019
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 19+
Prijs
Basistarief: 102,00 €
€ 102,0
Organisatie Souldance
Contact nele@souldance.be
Trefwoorden dans, dansexpressie, dans relaxatie lichaamsbewustzijn ademhaling ontspanning ontmoeting laagdrempelig meer bewegen lichaamswerk mindfull bewegen beweeg je vrij dansexpressie meditatieve oefeningen, embodiment, emotionele intelligentie