U bent hier:

Daguitstap naar Lissewege en havenbezoek Zeebrugge

Begeleide uitstap of rondleiding Landbouw en platteland

Femma-afdeling Schellebelle heeft deze keer gekozen voor het vredige dorp LISSEWEGE, gelegen tussen Brugge en Zeebrugge en gekend als kunstenaarsdorp. Lissewege wordt ook wel eens het “Witte Dorp” genoemd naar de witgekalkte huizen. Met gids bezoeken wij het museum over de geschiedenis van Lissewege, de heilige beelden en de abdij ter Doest.
Met de autocar van reizen SAEYS uit Hamme, vertrekken wij aan de kerk van Schellebelle om 7u30’. Rond 8u45’ stoppen wij in Nazareth voor een koffie met koek. Om 10u30’ worden wij verwacht in Lissewege voor een bezoek aan het dorpje en bijhorend museum, onder leiding van een gids.
Het middagmaal, bestaande uit verse seizoengebonden dagsoep, varkensgebraad op z’n jagers met aardappelkroketjes, gemengde ijscoupe, gebruiken wij omstreeks 12u30’ in Oostkerke (Damme).
In de namiddag rijden we naar Zeebrugge voor een uitgebreide havenrondrit met deskundige uitleg. Na de rondrit rijden we richting Brugge met een halte en een vrij bezoek.
Tevens ook nog gelegenheid voor een drankje en een hap(je).
Mannen zijn uiteraard welkom !

In deze prijs is inbegrepen : autocarreis, fooi chauffeur, koffie en koffiekoek, inkom museum en gids Lissewege, middagmaal en rondrit in de haven van Zeebrugge.

Inschrijven en betalen :
Martine Uyttenhove, Hoekstraat 21, Schellebelle vóór 1 september (niet op woensdag aub).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar parochiekerk Schellebelle
Dorp
9260 Schellebelle (Wichelen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 58,00 €; Met femmapas: 55,00 €
€ 58,0
Reservaties
Organisatie Femma Schellebelle