U bent hier:

Daguitstap naar Kasteel De Haar en Utrecht (NL)

Daguitstap in samenwerking met de Gezinsbond van Blankenberge en de Gezinsbond van Uitkerke. Vertrek om 6u45 in Blankenberge (eventuele bushalte in Uitkerke).
Via Westerschelde¬tunnel naar Utrecht. Koffiestop onderweg. In het Utrechtse dorpje Haarzuilens bezoeken we het wondermooie kasteel DE HAAR. Achter elk detail van het kasteel schuilt wel een heel verhaal over andere tijden, andere culturen, andere figuren. Baron Etienne van Zuylen van Nijevelt erft in 1890 het zwaar vervallen domein De Haar. Samen met de rijke barones Hélène de Rothschild engageert hij meesterarchitect Pierre Cuypers die dan al beroemd is met het Rijksmuseum en het centraal station in Amsterdam op zijn naam. Rondleiding : ‘Rijk aan Verhalen’, met gids.
Op het ‘Stalplein’ is er een horeca uitbating: ‘Het Koetshuis’ met koffie –en luncharrangementen. Je kunt je picknick ook meebrengen en gebruik maken van de picknickweide in het park.
Hierna bezoeken wij het charmante Utrecht en maken er een rondvaart op de grachten. We geven nog wat ‘vrije’ tijd om deze gezellige stad te bezoeken met zijn prachtige historische architectuur, maar ook leuke musea, winkels en horeca. Terug in Blankenberge rond 21u.
Inbegrepen : autocar, fooi chauffeur, gids voor de ganse dag , koffiestop (heenreis), ingang kasteel met gegidste rondleiding, rondvaart in Utrecht, verzekering. Niet inbegrepen de middaglunch.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bushalte Stadhuis Blankenberge
J.F. Kennedyplein
8370 Blankenberge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 12 juli 2019
Prijs
Basistarief: 69,00 €; Niet-leden: 79,00 €; kinderen tot en met 12 jaar :korting: 5,00 €
€ 69,0
Reservaties
Organisatie Davidsfonds Blankenberge