U bent hier:

Dagreis Kerstmarkt Maastricht - Werkgroep Vooruit

Onze Werkgroep blijft bezig, omdat onze vorige dagreis zeer geslaagd was, doen we het dit jaar opnieuw. Het einde van het jaar is stilaan in zicht... De gezellige kerstperiode komt er weer aan! Daarom maken wij op zaterdag 15 december 2018 een daguitstap naar de kerstmarkt van Maastricht.
We vertrekken om 8 u. op de Grote kaai te Lokeren met de bus richting Maastricht. Eens we daar zijn mogen jullie vrij genieten van de waarschijnlijk mooiste kerstmarkt van Nederland. Er zal een compleet overdekte schaatsbaan zijn van 1000 m², een reuzenrad, en heel veel traditionele activiteiten. De kerstmarkt zal een nostalgische uitstraling krijgen omdat alle kerstchalets dit jaar worden voorzien van mooie rode daken met schitterende guirlandes. Kortom een reden om het Vrijthof dit jaar tijdens Magisch Maastricht te bezoeken. Ieder jaar komen er een kleine miljoen bezoekers naar de kerstmarkt van Maastricht. Een prachtige bezienswaardigheid is het Dickens Village. Dat is een nagemaakt klein dorpje met de kerstsfeer zoals die vroeger was. Het leuke van dit dorp is dat er nog echte oude ambachten worden uitgevoerd. Denk hierbij aan een kaarsenmaker, houtbewerker, ambachtelijke bakker. Daarnaast is er een streekmarkt en kunt u uw eigen kerstcadeau maken.

Wij gaan er heen met de autocar op zaterdag 15 december 2018. Vertrek op de parking Grote Kaai. (Zodat wie met de auto komt makkelijk kan parkeren.) Om 8 u. stipt vertrekt de bus richting Nederland! Er kan niet gewacht worden op laatkomers. Rond 10.30 u. zijn we dan ter plaatse. We vertrekken weer in Maastricht om 19 u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar parking Grote Kaai
Sportlaan
9160 Lokeren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 15 december 2018
Prijs
Basistarief: 22,00 €; Kinderen jonger dan 12 jaar: 18,00 €
€ 22,0
Reservaties
Organisatie Werkgroep Vooruit Lokeren
Links
Trefwoorden kerst, kerstmarkt, uitstap, Nederland, maastricht