U bent hier:

Dag Zondag! voorstelling voor kleuters: Sprookje

3 jaar

Theatervoorstelling Kunst en kunsteducatie Fictie

‘Sprookje’ is een muzikale en interactieve voorstelling van De verhalenKat waarbij kinderen zich in een warm sprookjesbad kunnen onderdompelen. Magie en speelse deuntjes ontbreken daarbij niet. Het wordt dus een streling voor oor, oog en fantasie!

Wie mijn huisje vindt, mag binnen.


Verdwaal in de vergeten sprookjes, met een vleugje spanning.


Droom weg bij gesprokkelde sprookjes, met een tikkeltje gekkigheid.


Speel zelf in een maf sprookje, met een snuifje magie.


Vele bestofte sprookjes liggen in bib Permeke te wachten om verteld te worden. De verhalenKat stoft ze graag af voor jong en oud. 


Actrice Kathleen Van der Velde steekt deze klassieke verhalen in een nieuw en fleurig jasje. Voor de sprankelende deuntjes en sprookjesklanken laat ze zich graag begeleinden door muzikant Steven Michiels. Zo blijven de maffe sprookjes tot ieders verbazing boeien. En dat mogen jonge toeschouwertjes ook aan den lijve ondervinden. Ze worden met veel enthousiasme en op interactieve wijze door De verhalenKat bij de voorstelling betrokken.

Info

Links
Waar Auditorium Permeke
De Coninckplein 25
2060 Antwerpen
Wanneer
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: € 8,00; Voorverkoop: € 6,00; Korting met A-kaartbon: € 2,00; Kansentarief: € 2,00
€ 8,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Bibliotheek Permeke
Trefwoorden 2000BIB, permeke, sprookjes, vertelling, voorstelling, kleuters, dag zondag, de verhalenkat, Kathleen Van der Velde, Steven Michiels
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Dag Zondag! voorstelling voor kleuters: Sprookje op UiTmetVlieg.be