U bent hier:

Dag van de Museumtuin van Gaasbeek

Opendeurdag Erfgoed

Op zondag 15 september gooien we onze deuren open. Iedereen is welkom om te genieten in de Museumtuin. Ontdek de prachtige boomgaarden, moestuin en siertuin, volg een workshop waarmee je zelf in je tuin aan de slag kan, kuier langs de interessante standjes en proef van ons heerlijk fruit. Je kan op regelmatige tijdstippen gratis rondleidingen volgen en zo alles te weten komen over de Museumtuin.
En ook aan kinderen is gedacht, ze kunnen luisteren naar leuke verhalen in de vertelhoek, glittertattoo's laten zetten of zich laten schminken. Of wat dacht je van een bijenzoektocht voor het hele gezin ?
Academie Peter Benoit zorgt voor de omkadering met dans, muziek en woord. Verschillende standen met allerlei lekkers en moois vind je terug in de boomgaard. En in de serre kan je proeven van het fruit uit de tuin.
Er valt veel te beleven, en dat allemaal gratis ! Een vrije bijdrage aan de vrijwilligerskas is altijd toegestaan.
Hopelijk tot op 15 september!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Museumtuin Gaasbeek
Kasteelstraat 40
1750 Gaasbeek (Lennik)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Agentschap Natuur en Bos
Links
Trefwoorden natuur, tuin, museum, opendeur, kasteeltuin, rondleiding, fruit, groenten, Boomgaard, pajottenland, uitstap, gratis, familie, wandelen, buiten, planten, Agentschap Natuur en Bos, museumtuin, gaasbeek, kasteel van gaasbeek, Lennik, UiTinMijnRegio