U bent hier:

Dag Van De Ambachten

Derde-generatie bakker Marc maakt Het Traagste Brood volgens een zelf geperfectioneerde methode.
Marc last vijf rustmomenten in voor het deeg, dat traag gekneed wordt en lang mag rusten. Het brood ruikt zalig, de korst smaakt heerlijk en u proeft alle kostbare aroma's.
Brood van Eigen Graan is onze nieuwste smaakcreatie. Wij willen de rijke smaakervaring van Het Traagste Brood bij steeds meer mensen brengen.
In onze bakkerij te Hofstade is er een zintuigen prikkelende rondleiding van 10u00 tot 16u00 doorlopend. Onze bezoekers vertellen we alles over ons eigen graan en laten we het trage maakproces beleven van het brood. U zal ruiken, voelen, proeven en van de rijke smaak genieten tijdens een degustatie met boter, olijfolie en grof zout.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Broodnodig bakkerij Van Eeckhout
Tervuursesteenweg 233
1981 Hofstade (Zemst)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 18 november 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Dag van de ambachten
Contact info@broodnodig.be
Trefwoorden brood, ambacht, traag, desem, eigen graan, degustatie, smaak, culinair genieten