U bent hier:

Cursussen Tandartsassistent Kortrijk

Als tandartsassistent bereid je de handelingen van de tandarts voor, bied je technische ondersteuning bij de medische behandeling en verzorg je de medisch administratieve opvolging van de patiëntendossiers.
De opleiding Tandartsassistent omvat dus het leren assisteren bij tandheelkundige handelingen én het volgen van de lesmodules hygiëne, EHBO en administratie. De kroon op het werk is een stage in een tandartspraktijk. De opleiding duurt twee jaar en wordt zowel overdag als ‘s avonds aangeboden. Neem contact op met tandartsassistent@cvoscala.be om een persoonlijk traject uit te werken. Is Nederlands niet je moedertaal? Er is ook een traject Tandartsassistent met aanvullende lessen Nederlands.

EHBO
Iedereen zou Eerste Hulp Bij Ongevallen moeten kunnen toedienen. In deze korte module van slechts 5 lessen leer je elementaire EHBO-vaardigheden zelfstandig toepassen. Je leert werken met een AED-toestel en inschatten of je medische of andere hulp moet inroepen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CVO Scala - Campus Pottelberg
Felix de Bethunelaan 4
8500 Kortrijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 september 2020 tot 1 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 120,00 €
€ 120,0
Organisatie CVO Scala
Trefwoorden CVO Scala, Kortrijk, EHBO