U bent hier:

Cursussen Personenzorg (kinderbegeleider, verzorgende, zorgkundige) Brugge (Sint-Andries)

Jobs in de zorg zijn zwaar, maar mooi voor wie graag de handen uit de mouwen steekt.
Deze certificaten bieden je een uitstekende kans op werk.
Begeleider in de kinderopvang Ben je werkzoekend en werk je graag met kinderen? Dan kan de opleiding Begeleider in de kinderopvang een nieuwe uitdaging in je leven zijn. We zetten in op de verzorging, de begeleiding en de ontwikkeling van kinderen. Verder leer je observeren, spelactiviteiten organiseren en communiceren met de ouders. Dit is een eenjarige, intensieve opleiding die je kan combineren met Aanvullende Algemene Vorming. Op die manier behaal je het diploma secundair onderwijs. Jonge ouders kunnen hun kinderen meebrengen naar de kinderopvang tijdens hun opleiding.

In Brugge bieden we je in de kinderzorg ook de nieuwe opleidingen Kindbegeleider: Baby/peuter en Kindbegeleider: Schoolgaand kind aan. In 2 semesters (1 jaar) kan je je certificaat en diploma secundair onderwijs behalen. Daarnaast kan je er ook de Onthaalouderacademie / Kennismaking met de gezinsopvang volgen. In Heist kan je terecht voor de opleidingen Logistiek assistent, Verzorgende en Zorgkundige.
Mail naar personenzorg@cvoscala.be voor meer info.

Huishoudhulp
De opleiding Huishoudhulp is een beroepsgerichte opleiding en vormt een uitstekende voorbereiding om als huishoudhulp aan de slag te gaan. We gaan dieper in op de technieken en handelingen van het huishouden zoals poetsen, wassen, strijken, verstellen van kleding, opruimen … Tijdens de stage kan je de aangeleerde vaardigheden toepassen op de werkvloer.

De opleiding wordt georganiseerd van 30 november 2020 tot en met 12 februari 2021 in samenwerking met de VDAB.

Meer info op donderdag 22.10.2020 om 13.30 uur - Campus Oostende - NT2 - G. Jungbluthlaan 2 en donderdag 19.11.2020 om 09.00 uur - VDAB Oostende - Archimedesstraat 4/6 of via personenzorg@cvoscala.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CVO Scala Brugge (Sint-Andries)
Manitobalaan 48
8200 Sint-Andries (Brugge)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 september 2020 tot 1 oktober 2020
Organisatie CVO Scala
Trefwoorden CVO Scala, Brugge, Sint-Andries, kinderbegeleider