U bent hier:

Cursussen Mode en creatie Heule

De mooiste mode maak je zelf! Ook in het tweede semester bieden wij je heel wat inspiratie.
Kledij verstellen
Kledij verstellen is een goede manier om geld te besparen. Door zelf aan de slag te gaan, geef je je kledij een tweede leven. In enkele lessen leer je de meest voorkomende herstellingen uitvoeren, zoals scheuren of winkelhaken herstellen, broekzakken herstellen, elastieken inzetten, broeken en rokken inkorten, knopen aannaaien …

Verfijnd patchwork en borduren
Verfijnd patchwork en borduren is een vervolg op de initiatiecursus patchwork. Je past meerdere gevorderde borduurtechnieken toe, zoals de molatechniek op een rolkussen, zwartborduurwerk op een tas of naaldschilderwerk op een jeans of op een tafelkleed. Om in te stappen in deze module heb je voorkennis nodig.

Fantasiejuwelen
Wens je jouw eigen sieraden te maken? Dan is de cursus Fantasiejuwelen zeker iets voor jou. Rijgen, vilten, knopen, plooien en kettelen zijn enkele van de technieken die je zal leren. Je maakt ook kennis met verschillende materialen. Je geduld en creativiteit worden beloond met mooie, eigentijdse juwelen.

Werken met natuurlijke materialen
In deze module worden technieken aangeleerd om natuurlijke materialen zoals papier en karton, hout … te bewerken en te verwerken tot een decoratief geheel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CVO Scala - Campus Athena
Guido Gezellelaan 10
8501 Heule (Kortrijk)

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer

tot

Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 120,00 €
€ 120,0
Organisatie CVO Scala
Links