U bent hier:

cursussen Engels

Cursus of workshop Creativiteit

Avondcursussen Engels voor volwassenen. Wekelijks les van 18.30 tot 21.45 u. Van beginners tot conversatielessen. Professionele leerkrachten. Officieel erkende certificaten. Hartelijke en motiverende leeromgeving. Voor meer informatie en het uurrooster verwijzen we je graag naar onze website.
Engels is een wereldtaal, zoveel is duidelijk.
Je zet de computer aan: Engels. Je luistert naar de radio: Engels. Je kijkt naar een film of tv: Engels.

Op het werk is het voor vele mensen ook al een "must" geworden. Zelfs in de etalages van de winkels hangt tegenwoordig dat de "sales" gearriveerd zijn!

Wie op vakantie gaat, kan helemaal niet buiten Engels: op de luchthaven, aan de receptie van het hotel, aan het zwembad. Engels wordt niet alleen gesproken door Britten en Amerikanen, maar het is de voertaal geworden van alle mensen die elkaars taal niet spreken.

Redenen te over, dus, om met Engels te beginnen of om je Engels op te frissen. Dat kan bij ons! Onze school biedt je cursussen van beginners tot gevorderden.

Na één à twee jaar kan je zonder problemen een klein gesprekje voeren, een e-mail schrijven, de weg vragen of je plan trekken op een luchthaven of in een hotel. Het is misschien niet foutloos, maar je communiceert!

De jaren daarna leer je steeds meer bij van Engels: je spreken gaat vooruit, je kan tijdschriften, kranten of zelfs een boek lezen in het Engels, je verstaat Engelse films meer en meer zonder Nederlandse ondertitels

In de hoogste cursus, bij de gevorderden, ligt de nadruk nagenoeg geheel op spreken en luisteren. Er wordt ook aan grammatica en woordenschat gewerkt, maar alleen om het actieve Engels te ondersteunen.

Dus, waar wacht je op? Schrijf je in voor één van onze cursussen en je Engels zal zienderogen vooruitgaan! Handig op vakantie en een troef op het werk!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar LBC volwassenenonderwijs - campus VITO
Gravin Elisabethlaan 30
2320 Hoogstraten

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 10 september 2018 tot 30 mei 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 180,00 €
€ 180,0
Organisatie CVO LBC-NVK 'Turnhout-Hoogstraten'