U bent hier:

Cursus zwangerschapsyoga

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Zwangerschapsyoga stimuleert actief de band tussen moeder en baby. In de lessen wordt de klemtoon gelegd op meditatie en oefeningen die aangepast zijn aan zwangere vrouwen. We besteden aandacht aan het lichaam dat verandert, de baby in de buik en eventuele kwaaltjes (vermoeidheid, bekkeninstabiliteit, rugpijn...). Ook ademhalingsoefeningen en houdingen komen aan bod.
Zwangerschapsyoga laat toekomstige mama's genieten van hun dikke buik en baby. Door aan yoga te doen tijdens je zwangerschap, leer je heel bewust omgaan met je lichaam en de veranderingen van je lichaam. Door de korte meditaties tijdens de yoga leer je ook contact maken met je baby en kun je hem of haar al een plaatsje geven in je leven.

Er zijn wetenschappelijke studies die aantonen dat er minder vroeggeboortes zijn door het beoefenen van yoga tijdens de zwangerschap omdat je heel bewust ademt en rustiger door het leven gaat. Ook alle prenatale oefeningen komen aan bod tijdens de yoga lessen.

Zwangerschapsyoga kan je beoefenen van het begin van de zwangerschap tot op het einde als er geen medische contra-indicaties zijn.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CM-regiokantoor
Mandellaan 79
8800 Roeselare

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 48,00 €; Niet CM-leden: 96,00 €
€ 48,0
Reservaties
Organisatie CM Roeselare-Tielt
Contact gezondheidsbevordering.roeselaretielt@cm.be
051 26 53 00
Trefwoorden zwangerschapsyoga