Cursus: Wilde eetbare planten doorheen de seizoenen (Diest) = HELAAS VOLZET
Info
Wil je leren besdragende struiken, bomen, kruiden en planten leren determineren? Wil je ook weten of ze eetbaar zijn en hoe je ze kunt bereiden rond een kampvuur?
In deze cursus gaan we 4 keer op pad doorheen de seizoenen. Leer in het najaar vruchten en noten in de herfst. In het voorjaar het lekker frisse groen van de voorjaarsbloeiers en de zomerbloeiers.
We gaan eerst op stap en de planten in hun natuurlijk biotoop leren kennen. Daarna bereiden we het in groep op en naast het kampvuur in echte bushcraftstijl.
Erik Vervoort, gepassioneerd door de outdoors, neemt jullie mee door deze 4-delige cursus die doorgaat in een beginnend voedselbos in Diest.
Deze cursus kadert binnen het project Fruitige voedselbossen samen met Avansa Oost-Brabant, Velt en Commons lab.
PrijsVoor deze cursus zijn er verschillende tarieven van toepassing.
Steuntarief: met een paar extra euro maak je onze activiteiten betaalbaar voor iedereen (60,00€)
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus (50,00€)
Ledentarief: als lid van Natuurpunt en het Open Netwerk kan je genieten van een korting (45,00€)
Sociaal tarief: voor wie het wat minder breed heeft* (38,00€)
* Twijfel je of je in aanmerking komt of heb je vragen? Bekijk onze Algemene Voorwaarden of neem contact op met de organisator van je cursus.
DeelnemenStap 1: Online inschrijvenVoor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.
Stap 2: BetalenIn de mailbevestiging vind je alle gegevens om tot betaling over te gaan.
Wanneer?
Contactgegevens
Georganiseerd door
Prijzen en voordelen
Basistarief | € 45,00 |