U bent hier:

Cursus: Weetjes en verhalen over paddenstoelen (Lummen)

Met 'weetjes en verhalen over paddenstoelen' organiseert Natuurpunt CVN een instapcursus over het thema paddenstoelen. Het accent ligt helemaal niet op indeling en determinatie, maar op eetbaarheid en giftigheid, geneeskracht en sporen van paddenstoelen in onze en andere culturen. Deze invalshoek laat ook toe om de belangrijkste groepen paddenstoelen te leren herkennen.

Opzet

In 2 theorielessen en 1 excursie leer je allerlei leuke en verassende weetjes en verhalen over paddenstoelen.

Prijs

20€/leden Natuurpunt en 24,00€/niet-leden voor de cursus. Er is een ingebonden boek ‘Weetjes en verhalen over paddenstoelen’ beschikbaar tegen de prijs van 15,00€ (speciaal cursustarief). Het boek kan ter plaatse aangekocht en betaald worden.

Deelnemen

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

Via de automatische mailbevestiging ontvang je de gegevens om de betaling in orde te brengen. Opgelet: je bent pas defintief ingeschreven na betaling.

Info

Links
Waar OPGELET NIEUW ADRES / CC De Markthallen
Markt 2
3540 Herk-de-Stad

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 21 oktober 2020 tot 31 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Ledenprijs: € 20
€ 24,0
Reservaties Inschrijven Inschrijven
Organisatie Bezoekerscentrum Schulensmeer
Contact eveline.vandeweyer@natuurpunt.be
013 55 63 81
Trefwoorden erkend SCVW, Natuurpunt, paddenstoelen, Erfgoed , natuurlijklimburg