U bent hier:

Cursus smartphone en tablet (besturingssysteem Android)

Ben je 50+ en woon je in Wommelgem? Wil je bovendien leren werken met een tablet of smartphone? Schrijf je dan snel in voor één of meerdere van deze cursussen. In zeven lessen leer je je smartphone of tablet en enkele handige apps beter kennen. 
Je volgt les bij enthousiaste vrijwilligers in kleine groepjes. Zo krijg je de kans om vragen te stellen. De lessen zijn helemaal op maat van een beginner en vinden plaats in de polyvalente zaal van de bibliotheek. Vergeet zeker niet je eigen toestel mee te brengen.

Coronamaatregelen: De lesgevers geven deze cursus op drie momenten, zo blijven de groepjes klein. Het is verplicht om tijdens de les een mondmasker te dragen.

Inschrijven: Kom vanaf dinsdag 1 september naar het onthaal aan de Handboogstraat 36 om je in te schrijven. Betalen kan enkel met bancontact.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Wommelgem
Welkomstraat 32
2160 Wommelgem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 16 september 2020 tot 28 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 50+
Prijs
Basistarief: 21,00 €
€ 21,0
Organisatie Lokaal bestuur Wommelgem