U bent hier:

Cursus: Klimaatgids (Zelzate)

Flora en fauna, mensen en natuur ondervinden effecten van het veranderende klimaat. Maar wat gebeurt er nu precies? Welke gevolgen heeft het, hier en in het Zuiden? En vooral: wat kunnen wij er aan doen? In de cursus Klimaatgidsen zetten we je op weg om het thema klimaatverandering te brengen voor een breed publiek.

In vijf interactieve lessen en drie excursies maken we je wegwijs in de thema’s klimaat en klimaatverandering. Je krijgt tips om als klimaatambassadeur anderen te inspireren.

De cursus heeft de financiële steun van:

 

Logo Provincie Oost-Vlaanderen

Programma

In vijf interactieve lessen en drie excursies maken we je wegwijs in de thema’s klimaat en klimaatverandering. Je krijgt tips om als klimaatambassadeur anderen te inspireren. Tijdens de oefenwandeling met enkele medecursisten kan je al een eerste keer zelf aan de slag. Het uitgebreide programma kan je vinden in de flyer. 

Praktisch

De lessen vinden plaats op dinsdagnamiddag van 13 tot 16 uur in Fabriek Energiek, Achille De Clercqlaan 9, 9060 Zelzate. Het huisnummer is nog niet beschikbaar via GPS. Best geef je nummer 8 of 1 in. Opgelet: de laatste les vindt plaats van 13 tot 17 uur.
Leden van Natuurpunt ontvangen 10% korting. Dit kan je aanvinken in het inschrijfformulier.

Voor wie?

Iedereen is welkom met interesse voor klimaat. Natuurgidsen zowel als niet natuurgidsen.

Contact

Natuurpunt CVN • Melina Kyametis • Coxiestraat 11 • 2800 Mechelen • T 015-85 82 90

Partners

Deze cursus wordt georganiseerd door Natuurpunt CVN met de financiële steun van de Provincie Oost-Vlaanderen en de gemeente Zelzate, met medewerking van 11.11.11, Steven Vromman, Protos, Natuurpunt en Partners Meetjesland, Natuurpunt Meetjeslandse Kreken, Natuurpunt CVN Meetjesland en Regionaal Landschap Meetjesland.

Info

Waar Fabriek Energiek
Achille De Clercqlaan 9
9060 Zelzate

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 25 september 2018 tot 27 november 2018
Prijs
Ledenprijs: € 64
€ 64,0
Reservaties Inschrijven Inschrijven
Organisatie Natuurpunt CVN
Contact melina.kyametis@cvn.natuurpunt.be
015 85 52 90
Links
Trefwoorden erkend SCVW, Natuurpunt, klimaat, Opleiding: Klimaatgids