U bent hier:

Cursus klassieke muziekgeschiedenis

Lessenreeks Klassieke muziek

U realiseert zich dat u eigenlijk wel houdt van klassieke muziek en dat u er graag iets meer over zou willen weten, maar u weet niet waar te beginnen. Een bepaalde componist intrigeert u maar u vindt uw weg niet in het enorme cd-aanbod. Of u wil graag eens een concert bijwonen, het instrumentenmuseum bezoeken, of gewoon luisteren en muziek leren (her)ontdekken met deskundige uitleg erbij.
Van Bach tot Bartok, van vroeger tot nu, van wereldberoemd tot vergeten, in de cursus muziekgeschiedenis kom je alles te weten over je favoriete klassieke muziek. De sfeer is gemoedelijk, de gids ervaren, de muziek betoverend. Geen voorkennis vereist, volwassen leerlingen kunnen zich vrij van andere verplichtingen inschrijven voor deze lessenreeks.

Deze cursus is een kortlopende opleiding en duurt 3 jaar met 2 lesuren per week. Muziekgeschiedenis klassiek wordt ook als keuzevak aangeboden in de vierde graad muziek.

Inschrijven kan online.

https://www.academiegrimbergen.be/muziekgeschiedenis
https://www.academiegrimbergen.be/inschrijven

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Gemeentelijke Academie Grimbergen
Verbeytstraat 40
1853 Strombeek-Bever (Grimbergen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Organisatie Gemeentelijke Academie Grimbergen
Contact thomas.permentier@academiegrimbergen.be
02/270.82.38
Trefwoorden muziekgeschiedenis, klassieke muziek, klassieke muziekgeschiedenis