U bent hier:

Cultuurcafé

Festival Concert Hip hop, rnb en rap Komedie Amusementsmuziek

De toeschouwer wordt verrast met een avondvullend programma vol muziek, humor en gesproken woord.
Lilly and the Jackets
Lilly and the Jackets, het 8-koppige ensemble uit Antwerpen, houden ervan om mensen te laten dansen. Van blues tot de nineties en verder! Ze brengen eigen nummers en covers, maar steeds zeer dansbaar. (Foto ©William Mostmans)
Soe Nsuki
“Grave griet met veel positivisme, bakken energie en nog meer humor”
Soe Nsuki is een artistieke veelvraat. Ze startte haar carrière als breakdancer, staat vaak achter de draaitafels als hiphop-dj en is dan ook nog eens erg grappig. Ze stond in de finale van de Culture Comedy Award, de belangrijkste stand-upcomedyprijs voor jong talent in België en Nederland. Haar comedycarrière kwam pas echt van de grond wanneer ze het voorprogramma van gevestigde namen als Thomas Smith en Philippe Geubels mocht verzorgen.
Yannick Moyson
Tekst, woord, slam, dat is zijn ding. Hij groeide razendsnel en werd al snel een unieke, gerespecteerde stem in het Antwerpse slam/spoken word-wereldje. Eerlijkheid en oprechtheid gaat hand in hand met techniek en podiumvastheid.

Vrijdag 8 juni | 20.30 uur (20.00 deuren gaan open)
Gratis

Info

Waar ontmoetingscentrum het Oude Badhuis
Stuivenbergplein 38
2060 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Leeftijd 18+
Prijs gratis
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Het Oude Badhuis
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden blues, nineties, hiphop, comedy, slam, poëzie, Lilly and the Jackets, Soe Nsuki, Yannick Moyson, één taalicoon