U bent hier:

Cultuurcafé

Concert Festival Poezie Komedie Amusementsmuziek

Gratis muziek, comedy & gesproken woord
Het Cultuurcafé Antwerpen-Noord is ondertussen geen ongekend concept meer.

De toeschouwer wordt steeds verrast met een avondvullend programma. Deze keer krijgen we het collectie Moving Ground op het podium te zien. Zij brengen een mengeling van muziek, gesproken woord en dans. Host van de avond is dichter en performer, Andy Fierens. De avond is bovendien helemaal gratis.


Anna Borodikhina aka Anna Khina, is een literaire en muzikale performance artieste die de mensen wil laten luisteren naar wat niet wordt gehoord. Naast zingen en rappen met haar loopstation, theater en spoken word zit deze Antwerpse artistieke duizendpoot met Russische roots in haar master Psychologie en hoopt ze met kunst de maatschappelijke taboes te kunnen doorbreken.


Stefanie Huysmans is naast schrijver ook actrice en schrijf- en speldocent. De voorbije jaren ontpopte ze tot reizende performer en stond op verschillende podia van Antwerpen tot Berlijn.


Evelyne Van Hecke is een choreograaf, danser en steeds meer ook schrijver die graag linken tussen mensen en disciplines legt. Ze leeft en werkt onder het motto “Wij zijn, dus ik ben” en vertrekt daardoor vanuit een experiment van ons en voor ons, samen.Schilderen, muziek maken, zingen, dansen. Luca Kortekaas doet het allemaal. Als muzikant gaat ze door het leven als Lucaloops en staat ze bekend als iemand die mooie geluidsexperimenten aangaat op verschillende podia.
De cultuurcafés zijn een samenwerking tussen Het Oude Badhuis, Pretloket Centrum De Wijk, Samenlevingsopbouw Antwerpen-Noord, Recht-Op vzw en STAAN vzw. 


 


Vrijdag 11 oktober 2019 | 20.00 – 22.00 uur

Gratis

 

Info

Links
Waar ontmoetingscentrum het Oude Badhuis
Stuivenbergplein 38
2060 Antwerpen
Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 11 oktober 2019
Leeftijd 18+
Prijs gratis
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Het Oude Badhuis

Taaliconen

Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands. Meer info
Trefwoorden comedy, slam, poëzie, muziek, één taalicoon, jongerentip

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!