U bent hier:

Cultuurcafé

Festival Concert Hip hop, rnb en rap Komedie Amusementsmuziek

De toeschouwer wordt verrast met een avondvullend programma vol muziek, humor en gesproken woord.
Trouveurs
Trouveurs zijn een americana-duo uit Brussel. Als hedendaagse troubadours brengen Benjamin Steegen (zang, gitaar) en Jeff Cardey (gitaar, mandoline) de meest ontroerende songs van hun favoriete singer-songwriters, die niet toevallig vaak uit Texas komen.
Bluegrassliefhebbers kennen Benjamin Steegen als stichtend lid van de Belgische band Sons of Navarone, waar hij zich liet opmerken als een veelzijdig vocalist.
Jeff Cardey is een Canadese mandoline- en gitaarvirtuoos die door de liefde in Brussel belandde. Hij studeerde klassieke gitaar aan de University of Toronto, maar is thuis in allerlei genres, van jazz en fusion tot old-time en bluegrass.

Jasper Posson
Jasper Posson omschrijft zichzelf in 3 woorden: hilarisch, knap, en bescheiden. Zijn stijl werd ooit door een collega beschreven als het buitenechtelijke kindje van Michael Van Peel en Alex Agnew. Hij lacht graag met verzuurde politici, onromantische zee-otters en Antwerpenaren die zichzelf te serieus nemen.

Peter Holvoet-Hanssen
Na omzwervingen als o.a. DJ, werd hij in 2004 voltijds zelfstandig schrijver, dichter en troubadour. Van 2010 tot 2012 was hij stadsdichter van Antwerpen en sindsdien gaat hij ook door het leven onder de naam StadsPeter. Zijn gedichten zijn bijzonder muzikaal en verkennen de grenzen tussen literatuur en theater.

 

Vrijdag 12 oktober | 20.30 uur (20.00 deuren gaan open)

Gratis

Info

Waar ontmoetingscentrum het Oude Badhuis
Stuivenbergplein 38
2060 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 12 oktober 2018
Leeftijd 18+
Prijs gratis
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Het Oude Badhuis
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden blues, nineties, hiphop, comedy, slam, poëzie, Lilly and the Jackets, Soe Nsuki, Yannick Moyson, één taalicoon