U bent hier:

Culinair Explosief Festival

Festival Eten en drinken Park of tuin Hip hop, rnb en rap Pop en rock Amusementsmuziek

Tijdens het weekend van 19, 20 en 21 juni 2020 wordt kasteel Hof De Bist omsingeld door een uitgebreid gamma aan foodtrucks en culinair lekkers. Het cultuurcentrum zorgt voor een gesmaakt cultuurprogramma. Ontdek ons nieuw seizoen op dit culinair feest.
Tijdens het weekend van 19, 20 en 21 juni 2020 wordt kasteel Hof De Bist omsingeld door een uitgebreid gamma aan foodtrucks en culinair lekkers. Bus-Kruid is niet zomaar een zoveelste festival. Bij dit feest vormen kruiden in alle vormen, geuren en kleuren de rode draad. De standhouders bieden je niet enkel vis en vlees, maar ook kosher, halal en vegetarische lekkernijen. Bus-Kruid wil op deze manier mensen dichter bij elkaar brengen en de diversiteit van deze stad benadrukken. De organisatoren werken steeds met gerecycleerde en organische materialen, kleurrijke groene accenten en moestuintjes. Letterlijk kruidig dus.


Naast stijlvol en kwalitatief eten kan je ook genieten van een pikant cultureel programmaZowel vrijdag, zaterdag als zondag staan er verschillende livebands en dj’s geprogrammeerd. Pret verzekerd!
Een initiatief van Bus-Kruid in samenwerking met 252 cc.

Info

Waar Park Hof de Bist
Veltwijcklaan 252
2180 Ekeren
Wanneer

tot

Open op:

  • Vrijdag - zondag van 16:00 tot 20:00
Prijs gratis
Organisatie 252 CC
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden a-kaart, buskruid, foodtruck, festival, food, drinks, één taalicoon