U bent hier:

Cry Me a River – The quest for the source - Katja Dreyer en Karen Røise Kielland

+1 punt

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

In hun zoektocht naar waarheid of antwoorden gaan de makers via een expeditie langs de rivier de Styx in Griekenland terug in de tijd om de bron te vinden en zo orde in de chaos te brengen.

We horen flarden Ella Fitzgerald en Killing an Arab van The Cure, geïnspireerd op de L'Étranger van Albert Camus. Twee vrouwen zitten op scene. Of is het een strand? Het oranje touw symboliseert vuur. Ze vertellen over hoe het allemaal begon en waar ze nu zijn. Ze zijn ten slotte op zoek naar het begin, de origine, de waarheid.

Styx

Cry Me a River – The quest for the source ontstond vanuit een expeditie naar de bron van de Styx, een rivier in Griekenland. In de Griekse mythologie vormt deze rivier de grens tussen de aarde en de onderwereld. Achilles werd erin ondergedompeld, Narcissus werd er verliefd op zijn eigen beeld (en verdronk erin), de Griekse doden zweerden erbij en je geheugen verdween als je eruit dronk.

Info

Waar kunstencentrum nona - gouden zaal
Begijnenstraat 27
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
basis: 16.00 €;reductie 1: 14.00 €;abonona basis: 0.00 €;abonona plus: 0.00 €;reductie 2: 6.00 €;UiTpas kansentarief: 3.00 €

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: € 3,0

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie kunstencentrum nona
Contact info@nona.be
Trefwoorden wijk__centrum

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS