U bent hier:

Crossboness

Slide ‘n Five
Jong geweld! Er is geen betere manier om het trombonecollectief Crossbones te omschrijven. Met een merkwaardige bezetting van maar liefst vijf trombones, blazen deze jonge muzikanten je letterlijk van de sokken. Van barok tot popmuziek: geen enkel repertoire is hen vreemd. Het ensemble is bovendien op en top Belgisch en daar zijn ze duidelijk fier op. Met een programma dat niet alleen gloednieuwe composities van Belgische bodem omvat, maar ook arrangementen van Toots Thielemans en zelfs meer abstracte muzikale odes aan het vaderland, bewijst Crossbones dat de trombone zowel intiem en warm, maar tegelijk ook heroïsch en groots kan zijn. Net zoals ons kleine Belgenlandje, dus.
UiTPAS
Wie in aanmerking komt voor het kansentarief, geniet van 80% korting op vertoon van de UiTPAS. Tickets aan kansentarief zijn enkel verkrijgbaar aan de balie van Tickets Gent.

PRIJS

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar JCC 't Ankerpunt, Serskamp
Pruytenshof 53
9260 Serskamp (Wichelen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Reservaties
Organisatie Gent Festival Van Vlaanderen
Contact cultuurdienst@wichelen.be
Trefwoorden Gent Festival, gent festival van vlaanderen, Festival in Oost-Vlaanderen, Muziekfestival20194, muziek, trombonnecollectief, Belgisch, Serskamp