U bent hier:

Creatieve Therapie aan ZEE

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Duik onder de waterlinie van het zichtbare en ontdek wat de beelden die je hebt gecreëerd je willen vertellen. Kom tot rust bij de aardende klanken van de digeredoo en doe mee aan leuke groepsactiviteiten op het strand. We werken met diverse creatieve methodes die je thuis of in je eigen praktijk kan voortzetten. De gemeenschappelijke noemer is intuïtief daar geraken waar woorden tekort schieten en zo de sleutel vinden tot persoonlijke transformatie.
Op 190 m van het strand van Oostende ligt vakantieverblijf Neutralia. Een éénpersoonskamer met basiscomfort is inbegrepen in de prijs. Optioneel kan je onbijten in het verblijf aan 30 Euro voor drie dagen. Heb je andere accomodatie voorkeuren, gelieve dan persoonlijk contact op te nemen.

Het therapiehuis—gelegen in een rustige woonwijk in Bredene—is voorzien van een mooie tuin met terras zodat de workshops ook buiten kunnen doorgaan. Kimarte biedt een huisbereide lunch aan, rekening houdend met jouw persoonlijke wensen. ‘s Avonds kan je genieten van de plaatselijke lekkernijen die de kust rijk is.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Twins Surfclub
Strandpost 1
8450 Bredene

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 3 augustus 2019 tot 6 augustus 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 650,00 €
€ 650,0
Reservaties
Organisatie Kimarte
Trefwoorden Bewustwording en Persoonlijke Groei - Gezondheid e, creatieve therapie, Zee