U bent hier:

Crea- en spelkamp (krokusvakantie)

1 jaar

Tijdens de krokusvakantie kunnen 7-12 -jarigen (geboortejaren 2009 tot 2014) deelnemen aan een crea- en spelkamp van woensdag tot en met vrijdag 17 tot en met 19 februari 2021. Een halve dag staat er telkens heel wat knutselplezier op het programma... de andere dag vullen onze animatoren in met spel en sport (binnen en buiten, naargelang het weer). Creatieve speelvogels: hartelijk welkom!
De activiteiten starten dagelijks om 9 uur en eindigen tegen 16 uur. We voorzien vooropvang van 8 uur tot 9 uur en naopvang van 16 uur tot 17 uur. Tussen deze uren kunnen deelnemers toekomen en vertrekken. Voorlopig programma: woensdagvoormiddag: creaworkshops met verschillende knutseltafels woensdagnamiddag: springkasteelfun, carnavalsplezier en spelletjes donderdagvoormiddag: fotozoekspel, spel en sport donderdagnamiddag: creaworkshops met verschillende knutseltafels vrijdagvoormiddag: creaworkshops met verschillende knutseltafels vrijdagnamiddag: gezelschapsspelletjes, reis rond de wereld en knutselspel Tegen de krokusvakantie krijgen deelnemers een brief met praktische info bezorgd. Inschrijven kan via mail (gezinsbondnijlen@gmail.com) of online (en dan kan je ineens de betaling ook al in orde brengen) via www.ticketgang.be (klik op "koop hier je tickets" en typ bij zoekterm "Nijlen" - je hoeft geen account aan te maken).

Info

Waar Gemeenschapscentrum 't Dorp
Berlaarsesteenweg 2
2560 Nijlen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 17 februari 2021 tot 19 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 1+
Prijs
In het inschrijfgeld zijn alle creaworkshops, knutselmaterialen, activiteiten, begeleiding en verzekering inbegrepen. Tijdens de middag wordt er een drankje voorzien. Leden van de Gezinsbond mogen hun lidkaart meebrengen (hier wordt 5 euro spaarkorting op geplaatst).
€ 85,0
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Nijlen
Trefwoorden erkend SCVW, gezinsbond
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Crea- en spelkamp (krokusvakantie) op UiTmetVlieg.be