U bent hier:

Crea- en cultuurkamp herfstvakantie 2020

6 jaar

Neem deel aan ons geweldige crea- en cultuurkampje tijdens de herfstvakantie. Van woensdag tot en met vrijdag kan je bij ons terecht voor crea-workshops, een workshop theater, een leuke show met 'Jens, de lakei', dans, spel en veel knutselplezier! We werken in twee groepen: 6-8 -jarigen en 9-12 -jarigen. Schrijf je snel in want met de workshops en coronaregels is het aantal plaatsen beperkt.
Inschrijven is verplicht en kan via mail (gezinsbondnijlen@gmail.com). Na bevestiging van je inschrijving krijg je de info om de betaling in orde te brengen.

Info

Waar Gemeenschapscentrum 't Dorp
Berlaarsesteenweg 2
2560 Nijlen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 4 november 2020 tot 6 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 6+
Prijs
Prijs inclusief alle workshops, begeleiding, drankje tijdens de middag en kindershow op woensdagnamiddag. Leden van de Gezinsbond kunnen hun lidkaart mee brengen en krijgen 6 euro spaarkorting hierop geplaatst.
€ 90,0
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Nijlen
Trefwoorden erkend SCVW, gezinsbond
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Crea- en cultuurkamp herfstvakantie 2020 op UiTmetVlieg.be