U bent hier:

Conserveren & fermenteren - Volzet

Cursus of workshop Milieu en natuur

Wil je lang van je overvloedige oogst genieten op een milieuvriendelijke manier en met behoud van de vitaminen en mineralen? Dan kies je niet voor invriezen maar voor de oude bewaarmethodes zoals inmaken, pekelen en drogen. Het kost even tijd, maar nadien ben je blij dat je snel een heerlijk gerecht op tafel kan brengen.
Wil je lang en op een milieuvriendelijke manier van de overvloedige oogst van je moestuin genieten, met behoud van vitaminen en mineralen? Dan kies je niet voor invriezen, maar voor oude bewaarmethodes zoals inmaken, pekelen en drogen. Het kost nu even tijd, maar nadien ben je blij dat je snel een heerlijk gerecht op tafel kan brengen. Door de komst van de koelkast en diepvries is deze kennis wat verdwenen en misschien kan je het ook niet meer aan oma vragen. Dankzij deze kookworkshop krijg je een overzicht van de technieken om je oogst lekker te verwerken.

Georganiseerd door Bibliotheek Geraardsbergen, De Natuurkeuken, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Info

Waar CC De Abdij (Koetshuis)
Abdijstraat 10
9500 Geraardsbergen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 17.00€;Sociale prijs: 9.00€
€ 17,0
Reservaties Inschrijven
Organisatie Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
Trefwoorden erkend SCVW, NoExpoo