U bent hier:

Concertstream: Het octet van Mendelssohn

Concert Klassieke muziek

Met het componeren van zijn Strijkoctet ging Felix Mendelssohn de uitdaging aan om een werk te schrijven voor 32 snaren. Het resultaat is grandioos en werd niet toevallig ‘een van de mirakels van de negentiende eeuw’ genoemd. Acht strijkers van Antwerp Symphony ontroeren je vanaf de bloedmooie openingsmaten met Mendelssohns grootse Octet.
---

Update 13.01.2021
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kondigde de Vlaamse overheid eind oktober extra maatregelen aan. Hierdoor zijn we helaas genoodzaakt om onze concerten achter gesloten deuren te spelen en de tickets voor het concert in AMUZ te annuleren. Ticketkopers worden binnenkort persoonlijk op de hoogte gebracht. Ook het programma van dit concert werd gewijzigd: het Zesde strijkkwartet van Mendelssohn vervalt.

Het concert kan wel online bekeken worden. Hiervoor heb je een apart ticket nodig.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar AMUZ
Kammenstraat 81
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 31 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Antwerp Symphony Orchestra
Contact +32 (0)3 213 54 06
Trefwoorden bevestigd2020, bevestigd2021