U bent hier:

Concerts Déconfinés - Spontaan Festival

Festival Klassieke muziek

Openbare concerten  gedurende de hele zomer voor lokaal publiek en/of muziekliefhebbers. Toegankelijk voor iedereen aan zeer lage tarieven van € 5.
Concerten gedurende de hele zomer om muzikanten te ondersteunen die al hun zomerconcerten hebben zien aflassen, wat voor sommigen heeft geleid tot een totaal verlies aan inkomsten. #stillstanding

Om in te spelen op hun dringende nood kan het publiek ervoor kiezen om de artiesten te steunen door vrijwillig hun plaats duurder aan te kopen (€ 15 of 40€) of door een donatie te doen.

De concerten vinden plaats om 18.30 uur voor een periode van 45 tot 50 minuten. Als de artiest het wenst en de vraag er is, kan het concert op dezelfde dag ook om 16.30 uur gegeven worden.

Aangezien dit een spontane organisatie is, zal het programma nog evolueren. Sommige concerten zijn al geprogrammeerd, anderen voegen zich nog toe. Een laaste update kan men telkens vinden via de Facebook pagina van Concerts déconfinés.

Vanwege de onzekerheid rond Covid-19 zullen de kaarten pas twee weken voor elk concert in de verkoop gaan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar BE-HERE
Dieudonné Lefèvrestraat 4
1020 Laken

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 9 juli 2020 tot 27 augustus 2020
Prijs
Basistarief: 5,00 €; Categorie 2: 15,00 €; Categorie 3: 40,00 €
€ 5,0
Contact concertsdeconfines@gmail.com
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.