U bent hier:

concert magiq

3 jaar

Concert Meerdere kunstvormen

Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet nemen je mee op een wonderlijke muzikale reis. Ze laten zich inspireren door derwisjen, sjamanen en hun repetitieve rituelen, door ritmes, ademhalingen en door de stilte.
Liedjes - in bestaande en onbestaande talen - over bijzondere momenten in een klein mensenleven.
Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet nemen je mee op een wonderlijke muzikale reis. Ze laten zich inspireren door derwisjen, sjamanen en hun repetitieve rituelen, door ritmes, ademhalingen en door de stilte.Liedjes - in bestaande en onbestaande talen - over bijzondere momenten in een klein mensenleven: de eerste keer kijken naar een regenboog, of de ogen van de poes die in het donker licht geven of het zien van de volle maan en de sterren.Bos & Voet gaan in concert magiq op zoek naar het meeslepende van muziek, iets wat peuters zeer intuïtief kunnen beleven, soms heel hartstochtelijk en magisch.


"Niets evenaart het plezier om de stem van Esmé Bos te horen, behalve haar de liedjes ook zelf zién zingen. Ogen dicht, een glimlach uit de duizend wanneer ze ergens in haar geest de toon ziet die ze zal zingen." (Peter Vantyghem over de cd Esmé Bos – De Standaard).

Info

Waar cc Sint-Niklaas - Stadsschouwburg, scène op scène
Paul Snoekstraat 1
9100 Sint-Niklaas
Wanneer
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: € 9,00; +65: € 9,00; -26: € 9,00; -16: € 7,00; Abo 5+: € 9,00; Abo 10+: € 9,00
€ 9,0
Reservaties Bestel tickets Bestel tickets
  • Bel naar 03 778 33 66
Organisatie cc sint-niklaas
Contact info@ccsint-niklaas.be
Links
Trefwoorden vivavlaanderen, early arts
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over concert magiq op UiTmetVlieg.be