U bent hier:

Concert JPR Bigband & Grimfonisch Orkest

De JPR Bigband koos dit jaar voor het thema “ITALIA !”. De Bigband nodigt de Limburgs-Italiaanse top-trompettist Carlo Nardozza uit als gastsolist en speelt uitsluitend een Italiaans repertoire. Een deel van de stukken is zelfs speciaal voor deze avond gearrangeerd: een unieke ervaring dus! Als kers op de taart worden er tijdens het live optreden passende fragmenten uit iconische Italiaanse films geprojecteerd. De JPR Bigband staat onder leiding van Stefan Bracaval.
Het programma van het Grimfonisch Orkest zal vooral bestaan uit composities van bekende klassieke grootmeesters zoals Brahms en Bizet, maar natuurlijk is er ook aandacht voor de 250ste verjaardag voor Ludwig Von Beethoven met enkele delen uit zijn overbekende 5de symfonie. Er is ook gedacht aan wie meer houdt van film of musical muziek, voor ieder wat wils dus! Het Grimfonisch Orkest staat onder leiding van Dieter Boffé .

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum Strombeek
Gemeenteplein
1853 Strombeek-Bever

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Gemeentelijke Academie Grimbergen
Contact secretariaat@academiegrimbergen.be
02/270.82.38
Trefwoorden JPR Bigband, Grimfonisch Orkest, Bizet, carlo nardozza, Johannes Brahms, Georges Bizet, Gemeentelijke Academie Grimbergen