U bent hier:

Compagnie Cecilia - Zingarate

EEN UNIEK VRACHT-WAGENSPEL IN OPENLUCHT MET TOPCAST
Donatella wil haar leven omgooien. Weg van fictie, terug naar de realiteit. Uiteraard staat Vincent te popelen om een handje te helpen met haar verhuis. Net dan valt de verhuiswagen in panne… Gelukkig kan Lars mee inspringen. Hij heeft ook een vrachtwagen, maar jammer genoeg ligt zijn moeder op sterven. Compleet onverwacht duikt ook Mario op, de ex van Donatella. Welke keuzes maken ze? Zijn gedeukte vriendschapsbanden bestand tegen twijfels? En past je hele leven echt in één doos?
Zingarate is italiaans voor 'zware kloterijen' en klinkt als een woeste ode aan de Italiaanse opera 'Rigoletto' en massa's Italiaanse films uit de jaren 70. Of bezie het als een Vlaamse mix van zingen en karate.

'(...) een zeer geslaagde tragikomedie met een volkse inslag, die tegelijk amuseert en ontroert. Jan De Smet, De Morgen (****)
'Zingarate voelt als een innige omhelzing met een (ex-)geliefde die je liever niet wil, maar toch moet loslaten.' Els Van Steenberghe, Focus Knack, (****)
Tekst en regie: Arne Sierens
Spel: Sebastien Dewaele (Eigen Kweek, Bevergem, Preuteleute, ...), Robrecht Vanden Thoren (Tom & Harry, Hasta La Vista, Wat als?) en Tom Vermeir (Belgica, Chet, Poepsimpel) samen met Greet Verstraete (Cordon, Het Goddelijke Monster)
Met de steun van Vlaamse Gemeenschap, Provincie Oost-Vlaanderen en Stad Gent
Deze voorstelling speelt op locatie, site Thor. Parkeren kan op de parking van de Mast.
Als het weer het toelaat, gaat de voorstelling buiten door. Bij regen speelt de voorstelling in de loods. Er is geen tribune, maar er zijn wel voldoende zitjes voorzien.
Het max. aantal toeschouwers is beperkt tot 250. Dus wacht niet met reserveren!
Alle tickets moeten op voorhand betaald en uitgeprint worden, er wordt geen avondkassa voorzien.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar site thor
Industrielaan 19 - Torhout
8820 Torhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 14 augustus 2018
Prijs
Basistarief: 18,00 €; 60+: 17,00 €; -26: 15,00 €; Sociaal Tarief: 4,50 €; Groepen vanaf 15 personen: 16,00 €
€ 18,0
Reservaties
Contact 050/221150