U bent hier:

Compagnie Cecilia - Locke - theater (UITVERKOCHT)

Uitverkocht. Een muzikale, ritmische, emotioneel subtiele ontploffing van emoties, die niemand onberoerd laat.
Ivan Locke, een plichtsbewuste werfleider en goede vader, vertrekt van zijn werk naar huis. Aan de verkeerslichten beslist hij echter rechts af te slaan waar hij normaal links moet. Waarom zet hij zijn leven op het spel gedurende de autorit die op zijn beslissing volgt?

'Locke' is gebaseerd op één van de strafste filmscenario’s ooit. 'Locke' gaat over verantwoordelijkheid nemen en principes volgen, ook als je er alles door dreigt kwijt te spelen. Omdat de waarheid belangrijker is dan alles.

Elke avond speelt 1 van de 2 acteurs de hoofdrol en de andere neemt de 5 bijrollen voor zijn rekening. De avond erop kan alles omdraaien. Een theatrale tour de force. De soundtrack is van de hand van o.a. Johannes Verschaeve (The Van Jets).

Tekst en regie: Yahya terryn. Spel: Koen De Graeve, Tom Vermeir. Live-muziek: Ben Brunin, Frederik Heuvinck, Luk Vermeir, Johannes Verschaeve. Dramaturgie: Daan Borloo. Scenografie: Sam Declercq. Coproductie: Perpodium, met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent.

Geselecteerd voor Theaterfestival 2020.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurcentrum Lokeren
Kerkplein 5
9160 Lokeren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 27 september 2020
Prijs
Basistarief: 18,00 €; 65+: 17,00 €; Vriendenpas: 15,00 €; -26: 13,00 €
€ 18,0
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum Lokeren
Trefwoorden Bevestigd2020