U bent hier:

COMPAGNIE CECILIA / ARNE SIERENS

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Twee mannen en twee vrouwen zoeken hun weg op de kronkelende autostrade van het leven. Een nieuwe creatie van Arne Sierens met Robrecht Vanden Thoren, Gilles De Schryver, Anemone Valcke en Linde Carrijn. Herkenbaar, lachwekkend en heerlijk meeslepend.
HEILIG HART vertelt het grappig en tegelijk pakkend verhaal van twee vrouwen en twee mannen die hun weg zoeken op de kronkelende autostrade van het leven. Daarbij crashen ze meer dan ze willen. Midden in de grillen van hevige verleiding en bijna opgebrand, zitten hun verslaafde zielen en lijven vol moed maar ook wanhoop.

Ontwapenend eerlijk en vol kleurrijke panache toveren Robrecht Vanden Thoren (TOM & HARRY, POEPSIMPEN, ZINGARATE) en Gilles De Schryver (TOM & HARRY, CODE 37, het KIP) samen met Anemone Valcke (OFFLINE, VRIENDINNEN, BEVERGEM) en Linde Carrijn (WACHTEN EN ANDERE HELDENDADEN, VERMIST) één grote serenade en smeekbede naar redding tevoorschijn. Ja, liefde kan sneller verloren gaan dan we willen, maar moet alstublieft absoluut ook terugkeren. Welkom op de roetsjbaan van HEILIG HART.

De grootmeester van het alledaagse melodrama Arne Sierens gaat weer voor een schaamteloos maar erg ontroerend verhaal over een bende banale mensen. HEILIG HART is na POEPSIMPEL en ZINGARATE het derde deel van Sierens’ drieluik over ‘liefde in de knoop en hoe je dat kan ontknopen.’

Info

Waar CC de Meent Schouwburg
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 19 oktober 2018
Leeftijd 15+
Prijs
Basistarief: 19.00 €; Jongeren -21 : 10.00 €; Lerarenkaart: 18.00 €; Mini extra ticket met code: 18.05 €; Midi extra ticket met code: 16.15 €; maxi extra ticket met code: 14.25 €
€ 19,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC de Meent
Links
Trefwoorden theater, podium, seizoen 2018-2019