U bent hier:

Compagnie Cecilia - Arne Sierens, Zingarate

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Bereid je voor op een uniek ‘middeleeuws vracht-wagenspel’ op drie vrachtwagens. Het publiek reist mee in een kleurrijk avontuur van goedhartige maar heftige smeerlappen
uit 'een stad van alle tijden' waar geweld, religie en liefde zich verstrengelen.
Zingarate betekent 'zware kloterijen' en klinkt als een woeste ode aan de Italiaanse opera 'Rigoletto' van Verdi. Of bezie het als een Vlaamse mix van zingen en karate.
Dit bruisend vracht-wagenspel gaat door op locatie: het Technisch Centrum van de gemeente Aartselaar (Oudestraat 8, 2630 Aartselaar). Tijdens de voorstelling zit het publiek op kartonnen dozen mee tussen het decor en de acteurs. Doorbreek een keer je gewoonte en kom met de fiets. We voorzien een grote fietsenstalling waar je je stalen ros kan achterlaten. Wie de auto verkiest, kan parkeren aan het Technisch Centrum, in de Oudestraat of op de parking van Drukkerij VTK Packaging (Oudestraat 5 -gebouw aan de overzijde). Parkeerinfo en een grondplan kan je downloaden op http://www.cultureelcentrumaartselaar.be/zingarate-parkeerinfo.

Welkom vanaf 19.15 uur
De deuren van het Technisch Centrum openen vanaf 19.15 uur. Je kan dan verpozen in de bar. Om 20.15 uur start de voorstelling.

Doe warme kledij aan
De voorstelling vindt plaats in het magazijn zonder verwarming. De poorten staan open. Je zit een hele poos stil, dus zorg dat je warme kledij draagt zodat je zonder bibberen kan genieten van de voorstelling. Voor koukleumen delen we gratis fleecedekentjes uit.

Voor de last minute beslissers
Er zijn nog zitjes vrij. Je kan op de avond zelf ter plekke nog tickets aankopen. Je betaalt € 19 per ticket.

Met: Sebastien Dewaele (Eigen Kweek, Bevergem), Tom Vermeir (Belgica, Poepsimpel), Greet Verstraete (Cordon, Chaussée d’Amour) en Steven Mahieu (beste stand-up comedian volgens Arne Sierens).
Robrecht Vanden Thoren zal niet meespelen in Zingarate op 29 en 30 september 2017. Hij wordt waardig vervangen door acteur Titus De Voogdt. Titus is al jaren actief in de Vlaamse film- en theaterwereld. Hij speelde oa. mee in films als ‘Anyway the Wind blows’, ‘Ben X’ en ‘Broer’. Ook werkte hij al voor diverse theaterhuizen en –gezelschappen zoals HetPaleis, Bronks en Compagnie Cecilia.

• Locatie bij mooi weer > Openlucht: op de site van 't Geleeg, aan de ringoven. Deze oven is vrij te bezoeken tussen 18.30 tot 19.30 uur.
Inrit via Nielsestraat tegenover nr 268

• Locatie bij slecht weer > Indoor: Technisch Centrum, Oudestraat 8 – Aartselaar
48u op voorhand wordt de exacte locatie doorgegeven.

I.s.m. CC De Steiger, Boom

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Technisch Centrum
Oudestraat 8
2630 Aartselaar

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 29 september 2017 tot 30 september 2017
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 19,00 €
€ 19,0
Reservaties
Organisatie Cultureel Centrum Aartselaar
Links