U bent hier:

Common Ground - Platform K & Benjamin Vandewalle

Dansvoorstelling Moderne dans

Dans met een dosis theatraliteit en absurde humor.
De ene houdt van jumpmuziek en onderbroekenhumor, de andere van ballet en zelfgemaakte love songs, de derde observeert de wereld met zijn camera en is stiekem volleerd beatboxer.
Choreograaf Benjamin Vandewalle, dansers Kobe Wyffels en Hannah Bekemans gaan op zoek naar een gedeelde taal. Via beweging en interactie met live muziek gaan ze op zoek naar raakvlakken én verschillen. Wie is die andere danser? Waarin lijken we op elkaar? En bovenal: wat kunnen we van elkaar leren?
Platform K onderzoekt hoe dansers met een beperking een fundamentele invloed kunnen uitoefenen op de wereld van de hedendaagse dans en op hoe die dans er in de toekomst kan uitzien.

“Behalve de geslaagde esthetiek en de opzwepende energie, afgewisseld met ontroerende momenten van verstilling, ligt de kracht van deze voorstelling in het effect dat de productie heeft op de
toeschouwer.” Juryrapport Theaterfestival 2018

EXTRA: workshop door Benjamin Vandewalle op maandag 10 maart i.s.m. Dominiek Savio Instituut - Intersse om deel te nemen? mail naar margriet.huyghe@despil.be

Info

Waar De Spil
H. Spilleboutdreef 1
8800 Roeselare

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Prijs
Basistarief: 16,00 €; Abonnementsprijs: 14,00 €
€ 16,0
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum De Spil
Contact info@despil.be
051/265700
Links