U bent hier:

Comedyshow 'Soetopia' - met voorprogramma door Jade Mintjens

Theatervoorstelling Humor comedy Tekst en muziektheater

De ultieme feel good show! Soe neemt je mee op reis door het onvoorspelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit. De glazen zijn er overvol maar ook tegenslag heeft zijn plaats. Wordt er gelachen? Ja! Wordt er geweend? Ja! Wordt er geld uitgedeeld? Misschien!
Deze voorstelling wordt een 2de keer verplaatst, naar donderdag 5 november, 20 uur. Wie een ticket had*, kreeg een 2de mail met keuzeformulier voor herboeking of compensatie, in te vullen voor 18/05.


*uitgezonderd wie al een tegoedbon of terugbetaling heeft aangevraagd nav de eerste verplaatsing


Soetopia, de ultieme feel good show!


Bloemetjes plukken, 4 broers hebben, arm zijn en croque-monsieurs eten: dat is de wereld van jonge artiest Soe Nsuki.


In haar eerste zaalshow neemt ze het publiek mee op reis door het onvoorspelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit. Een land waar de glazen overvol zijn, maar waar tegenslag ook zijn plaats heeft. Wordt er gelachen? Ja! Wordt er geweend? Ja! Wordt er geld uitgedeeld? Misschien!


Kom kijken als u klaar bent om een avondje te genieten van de energiebom die Soe is. Eén belofte: u komt buiten als een gelukkiger mens!


Voorprogramma door Jade Mintjens


Jade Mintjens is een ontwapenende jongedame met pit en charme. Sinds haar deelname aan het comedyprogramma Voor De Leeuwen in 2017 verzorgde ze het voorprogramma van Bart Cannaerts  en Bert Gabriëls en werd ze de eerste vrouwelijke finaliste van de Lunatic Comedy Award. Laatst tourde ze nog met Michael Van Peel als één van zijn ‘Young Ones’. Jade is ook lid van improcomedygezelschap The Lunatics. Zij brengt nu haar glimlach en gitaar mee op podium als voorprogramma voor Soetopia.

Info

Links
Waar cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
Keistraat 5-7
2000 Antwerpen
Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 3 juni 2020
Leeftijd 15+
Prijs
Basistarief: € 2,00; VVK: € 8,00; kassa: € 12,00
€ 2,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn
Trefwoorden a-kaart