U bent hier:

Comedy Café

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

William Boeva is een graag geziene comedian in Geel. Hij ging hier zowel met zijn debuut Megalomaan als opvolger Reset zeer succesvol in première. Na de successen van deze voorstellingen bereidt William een nieuwe show voor, waarvoor hij tijdens dit Comedy Café nieuw materiaal op jou komt testen! Na enkele veranderingen in zijn leven blaast er een nieuwe wind door Williams leven, maar nog steeds geeft hij met een mond groter dan zijn gestalte zijn klare kijk op de wereld.

 

Jeron Dewulf laat materiaal uit zijn nieuwe te verwachten voorstelling Er was eens Jeron op ons los. Jeron toetst de harde realiteit tegenover het parallelle universum van de sprookjes. Via de klassieke structuur van een sprookje houdt hij ons een spiegel voor en bekijkt hij de wereld door een unieke bril. Hiermee zoekt Jeron meer en meer de grenzen tussen improvisatie en comedy op. Je kent Jeron van de populaire reeksen Foute Vrienden en Advocaat van de Duivel op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won zo in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn.
 

Dagmara Wilschut stond in 2017 het eerst op het podium in Utrecht. Als aanstormend talent maakt ze deel uit van de talentenpoule van het Utrecht International Comedy Festival. Het is daar dat wij haar met een geheel eigenzinnige absurde kijk bezig hoorden over logica, geschenkbonnen en spreekwoorden. Dagmara doet makkelijk over ongemakkelijke zaken en kiest bij twijfel voor meta-niveau. Altijd goed te verstaan én goed te zien. Een uniek talent!

 

Tom Cools voorstellen zou niet meer moeten! Deze Kempenzoon, intussen vergroeid met ons meubilair, is de voorbije jaren uitgegroeid tot onze vaste MC. Ook tijdens deze avond neemt hij de rol van MC op zich.

Info

Waar CC De Werft
Werft 32
2440 Geel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 14 januari 2020
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC De Werft
Contact info.dewerft@geel.be