U bent hier:

Comedy Café

Theatervoorstelling Humor comedy

Zin in een avond bulderen van het lachen? Dan is het Comedy Café de perfecte avond voor jou! Een avond lang geven verschillende stand-upcomedians het beste van zichzelf. Hou zeker onze website in de gaten om te ontdekken wie jullie aan het lachen zal brengen.
Zin in een avond bulderen van het lachen? Dan is het Comedy Café de perfecte avond voor jou! Een avond lang geven verschillende stand-upcomedians het beste van zichzelf. Gewapend met niets meer of minder dan een microfoon geeft een mix van jong talent en gevestigde waarden het beste van zichzelf. En dat allemaal in het unieke decor van de Eldorado in Humbeek. En het programma is intussen bekend! Amelie Albrecht, Dries Heyneman én MC Seppe Toremans brengen hun beste moppen mee naar Humbeek. 

 

Over het leven van de 25-jarige Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Tot voor kort was ze een ongemotiveerde postbode en heeft maar twee interesses, namelijk: Duvel. Haar hond en het bier. Een quarterlife-crisis zal haar niet overkomen, dat is te vermoeiend. Het liefst wil ze een job waarvoor je weinig moet doen en altijd kan uitslapen. Dus doet ze comedy. Amelie stond in oktober 2017 voor het eerst op een podium. Amper een jaar later won ze Humo's Comedy Cup. Haar stijl is onvervalste stand up comedy met een zeker je-m’en-foutisme en veel zelfrelativering.

 

Als tweede comedian stellen we graag Dries Heyneman voor. Dries maakte in 2007 de -voor hem- logische stap van psycholoog in de marketing van medische apparatuur naar het cabaret. Met het cabaretduo Ter Bescherming van de Jeugd won hij in 2008 het Leids Cabaret Festival en tourde vijf seizoenen lang in Nederland en Vlaanderen. Vanaf 2012 werkte Dries Heyneman druk achter de schermen en regisseerde de voorstellingen van Han Solo, Piv Huvluv, Begijn Le Bleu, Freddy De Vadder, Piet De Praitere… Maar misschien is hij bij het grote publiek wel het bekendst als scenarist én acteur in de geniale Canvas-serie 'Bevergem'. Afgepeigerd, uitgeperst, leegezogen, onderbetaald en dodelijk vermoeid keert Dries Heyneman terug naar zijn oorspronkelijke passie: het podium.

 

Tot slot hebben we ook nog Seppe Toremans, MC van dienst! Seppe behoort als Humo's Comedy Cup finalist al meer dan een decennium tot de top van de Vlaamse comedy-scene. Naast een uitstekend comedian is hij ook één van de breinen achter de tv-programma's 'Wat Als' en 'Hoe Zal Ik Het Zeggen', beide goed voor een prestigieuze Emmy Award. Maar voor ons Comedy Café kruipt hij graag nog eens op het podium, waar we een glimp zullen opvangen van zijn nieuwe, avondvullende show!

Info

Waar Eldorado
Kerkstraat 251
1851 Humbeek
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 15 januari 2020
Leeftijd 15+
Prijs
Basistarief: € 14,00; 65+: € 13,00; -21/dagstudent: € 11,00; Abo6: € 12,00; Abo10: € 11,00; Abo extra: € 12,00
€ 14,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Strombeek
Links