U bent hier:

Comedy Café: International Comedy Night

Theatervoorstelling Humor comedy

In samenwerking met Take The Mic vzw van Nigel Williams organiseren wij voor de eerste keer een comedy café met de beste Engelssprekende acts uit heel de wereld.
MC van de avond is de master himself: Nigel Williams (UK/B)!

Tom Deacon (UK) treedt wereldwijd op in de betere comedy clubs en heeft vier soloshows op zijn palmares staan. The Guardian vindt hem ‘mighty fine comedian’ en The Sunday Times oordeelt: ‘With looks, confidence, charm and great material; expect other comics to lynch him’.

Adam Fields (UK) is een Londenaar die in Amsterdam rondloopt. Hij observeert en deelt zijn verbazing met het publiek door zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Hij houdt mensen een spiegel voor. ‘Adam Fields is one of the funniest, most lovable, underrated comedians working in the world today’ – Tom Rhodes (US comedian)

Neil Robinson (CAN) heeft qua comedy stijl wat weg van Jerry Seinfeld. Net als Seinfeld weet hij ongecompliceerd menselijk gedrag te beschrijven en daardoor de grappen naar hilarische hoogtes te brengen. Zo simpel kan comedy zijn, maar je hebt een charismatisch en bevlogen performer zoals Neil Robinson nodig om de observaties tot leven te laten komen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC Palethe
Jeugdlaan 2
3900 Overpelt (Pelt)

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 13,00 €; VVK/abo/-26: 10,00 €
€ 13,0
Reservaties
Organisatie CC Palethe
Trefwoorden Palethe