U bent hier:

Come on feet - Granvat

Een symbiose van urban club culture en hedendaagse dans

 

Come On Feet is ontstaan vanuit de liefde van Granvat (Bert en Stijn Cools) voor electronic dance music en de fascinatie om deze muziekstroming in al zijn subgenres live op podium uit te voeren.

 

Footwork is zo’n subgenre dat enorm tot de verbeelding spreekt. Deze muziek- en dansstijl ontwikkelde zich binnen de straatcultuur van Chicago en heeft zich de laatste jaren snel globaal verspreid. Typerend is het snelle voetenwerk in battles, gecombineerd met uptemporitmes. In de voorstelling Come On Feet wordt footwork, samen met house en afro, als dansstijl gepresenteerd, mét live uitgevoerde clubmuziek.

 

In een team met vijf dansers en twee muzikanten onder leiding van choreograaf Quan Bui Ngoc (les ballets C de la B) zoekt Granvat de ontmoeting op tussen de urban clubcultuur en moderne dans.

 

granvat.com

 

 

 

Info

Links
Waar CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10
1930 Zaventem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 15,00 €
€ 15,0
Reservaties
Organisatie CC De Factorij
Trefwoorden Dans