U bent hier:

Combatkamp

6 jaar

Sportactiviteit Omnisport en andere

Hou je van sporten en heb je liever een hele waaier aan activiteiten in plaats van maar één sport? Dan bieden wij jou een omnisportkamp aan met voetbal, tennis, volleybal, netbal, zwemmen, reis rond de wereld, baseball, basketbal, etc. De sportlessen gaan zowel door in de sportzaal als in het zwembad. Ook komen er leuke activiteiten aan bod zoals: indoor laser, kidsworld, jumplay... Bij mooi weer wordt er meestal buiten gesport.
Daarnaast bieden wij ook elke dag een initiatie van een zelfverdedigingssport aan. Judo, karate, MMA, jiu jitsu en taekwondo komen aan bod.
Sporten is goed voor het lichaam en voor de gezondheid. Het is algemeen geweten dat zelfverdedigingssporten veel aandacht aan het mentale aspect besteden. Focus en concentratie spelen een belangrijke rol. Beheersing is cruciaal. Het is dan ook logische dat veel sportscholen, die Oosterse vechtkunsten aanbieden, ook aan meditatie doen. Je hoofd moet immers leeg zijn vooraleer je iets goed kan beheersen. Het lichaam en de geest moeten in balans gekregen worden.
Zelfverdedigingssporten staan vaak bekend voor hun ijzeren discipline. De meester traint de leerlingen op een strenge en gedisciplineerde manier. Wat ze leren is immers niet altijd even eenvoudig en daarom moet er dus geconcentreerd gewerkt worden. Ze leren op een gestructureerde wijze aan een stabiel ritme werken. Dit komt zeker van pas in onze haastige maatschappij.
1e, 2e, 3e leerjaar : sport in de voormiddag en zelfverdedigingssport in de namiddag
4e, 5e, 6e leerjaar: zelfverdedigingssport in de voormiddag en sport in de namiddag

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Stedelijke sportzaal Nieuwpoort
Leopold 2-park
8620 Nieuwpoort

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 80,00 €; niet gedomicilieerd in Nieuwpoort: 90,00 €
€ 80,0
Reservaties
Organisatie Sportdienst Nieuwpoort
Contact sport@nieuwpoort.be
058/237540
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Combatkamp op UiTmetVlieg.be