U bent hier:

CLUBCONCERT

Concert Pop en rock

In 2013 won hij De Beloften; in 2014 kwam hij met zijn debuutalbum JUNE al eens langs. Nu, ruim 5 jaar later, staat hij er met nieuw werk. Live krijgt hij intussen hulp van Maarten Flamand en Jan Dhaene. Dromerige, breekbare en vaak atmosferische popsongs met een licht experimentele twist.
In 2013 won hij De Beloften; in 2014 kwam debuutalbum JUNE uit en was hij al eens te gast voor een clubconcert. And They Spoke In Anthems oftewel singer-songwriter Arne Leurentop was gelanceerd. Singles THE INVENTOR OF SUMMER, OH MY GOD en SUMMERHOUSE 76 kregen heel wat airplay en de hele plaat ontving sterren vanuit alle windrichtingen.

Nu ruim 5 jaar later staat hij er opnieuw met nieuw werk. Aan MONEY TIME werd bijzonder lang geschaafd. Het resultaat van al dat zoeken, wroeten kan je ontdekken in een fijn clubconcert. Live krijgt Arne hulp van Maarten Flamand (The Antler King, Elefant) en Jan Dhaene. And They Spoke In Anthems staat voor dromerige, breekbare en vaak atmosferische popsongs met een licht experimentele twist.

Info

Waar CC de Meent Schouwburg
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg
Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: € 16,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 15,00; Mini extra ticket met code: € 15,20; Midi extra ticket met code: € 13,60; maxi extra ticket met code: € 12,00
€ 16,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC de Meent
Links