U bent hier:

Club Kuub - Whispering Sons + Public Psyche

Club Kuub toont nieuw werk van twee bands op één avond en valt telkens in het eerste weekend van een maand. Het concert is staand en de toog blijft open tijdens de optredens.

Whispering Sons

Geduld is een schone deugd, vinden ze bij Whispering Sons. In 2016 werden ze de winnaars van Humo's Rock Rally. De band bracht daarna de EP ‘Endless Party’ opnieuw uit en serveerde in tussentijd nog twee maal een 7”.

Maar kijk nu, in oktober 2018 verschijnt hun debuutalbum! Al die tijd tourden ze en deden daarbij een indrukwekkende lijst Europese steden aan. Whispering Sons kiest doelbewust voor een eigen geluid in deze tijden van afgelikte pop. Daar komt een aanzienlijke in nevelen gehulde 80’s vibe bij kijken. De Warande verwelkomt een sessie nerveuze postpunk onder auspiciën van hogepriesteres Fenne Kuppens.

Public Psyche (Autumn Falls show)

Dit Gentse viertal (dat vroeger als Rape Blossoms door het leven ging) is al jaren een vaste waarden in de Belgische underground. Op hun derde worp, “No New Violence” (2017) hullen ze hun jachtige post-punk in een dubby, lo-fi jasje. Het resultaat klinkt beklemmend, smerig en hypnotiserend, maar boet daarom zeker niet in aan urgentie. Een bastaardzoon van The Pop Group, The Fall en Dirty Beaches, en een act die je eigenlijk echt eens moet zien: Public Psyche.
 

prijzen

voorverkoop: 10 euro
aan de kassa: 12 euro
reeks Club Kuub: 25 euro (5 concerten) - meer info

Info

Waar Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 8 december 2018
Prijs
Basistarief: 10,00 €
€ 10,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurhuis de Warande