U bent hier:

Club Kapel | MAUGER

Datum:

zaterdag 5 oktober 2019, 20.30 uur
.

Locatie:


Congregatiekapel, Kasteelstraat 30 ,9620 Zottegem
.Club kapel, het concertlabel van CC Zoetegem, brengt fijne muziek naar een inspirerende locatie in Zottegem. Voor een staand publiek. Met een bar en met bekende namen en te ontdekken artiesten.(op locatie Congregatiekapel, Kasteelstraat 30 ,9620 Zottegem)

Muziek die de oren streelt, het verstand prikkelt en het hart een sprongetje doet maken. Dat is MAUGER, het geesteskind van zanger/gitarist Mauger Mortier, een nine-to-fiver met een steady job in het bedrijfsleven, die tijdens saaie meetings weleens stiekem flarden tekst noteert.

Aanvankelijk deed MAUGER zijn ding als singer-songwriter, maar met Jan Duthoy en Jakob Nachtergaele - tien jaar dienst bij Absynthe Minded - en Matthias Debusschere (ex-Sioen) vond hij gelijkgestemde zielen.

Less is more bij MAUGER. De vier brengen hun uitgepuurde indiepop zonder franjes, met eenvoudige maar rake arrangementen en sublieme melodieën. Eels, Bon Iver en Phosphorescent, maar evengoed klinkende namen uit het verleden als Prefab Sprout en Nits komen voor de geest.

De singles ‘Streets Run Dry’ en 'Route du Soleil' waren reeds te horen op Radio 1 en brachten MAUGER naar festivals en muziekclubs over het hele land. Onder meer met optredens op de Gentse Feesten, Paulusfeesten, Leffingeleuren en in De Kreun, De Zwerver en De Grote Post. In februari 2019 brachten ze hun debuutalbum ‘Sunday Competition’ uit, onder het label van Mayway Records.

met Mauger Mortier (zang/gitaar), Jan Duthoy (gitaar/keys), Jakob Nachtergaele (drums) Matthias Debusschere (bas)€12 | €10 (-26/+60)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Congregatiekapel
Kasteelstraat 30
9620 Zottegem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 5 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 12,00 €; -26/60+: 10,00 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie CC Zoetegem
Contact 09 364 69 33