U bent hier:

CLUB 1700

Concert Pop en rock

Frivole Nederpop door Gentse Nederlander + speelse kamermuziekjazz door jong duo van internationale klasse = een gedroomde combo voor dit heerlijke clubconcert.

Frivole Nederpop door Gentse Nederlander + speelse kamermuziekjazz door jong duo van internationale klasse = een gedroomde combo. De geniaal-gekke FULCO is stichtend lid van superbe bands als BeraadGeslagen, STADT en De Beren Gieren, en kwam vorig jaar naar buiten met een Nederlandstalige popplaat. Een heerlijk frisse plaat vol kleurrijke synths, lekkere drummetjes, veel melodie en snuggere teksten.

SCHNTZL is het pseudoniem van het veelzijdige tweetal Hendrik Lasure en Casper Van De Velde. Focus Knack over hun album Catwalk (2020 ★★★★): “...speelse fantasie, een gezonde dosis humor en een frisse benadering van jazz en nieuw klassiek in een krokant jasje van popmelodieën en ambient.”

Info

Links
Waar Westrand
Kamerijklaan 46
1700 Dilbeek
Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: € 15,00; Abonneekorting 19-20: € 13,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 13,00
€ 15,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC de Meent
Trefwoorden uitinmijnregio, populaire muziek, podium, pop/rock, bevestigd2020